Συνεργάτες

Το Γραφείο μας έχει αναπτύξει πολλές συνεργασίες με οργανισμούς και ψυχολόγους, όπου με την βοήθεια τους μας παρέχουν υπηρεσίες τους αλλά και υποστήριξη στην διαδικασία επιλογής κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού εξετάζοντας προφίλ υποψηφίων.

Παναγιώτης Αθανάσης

Ψυχολόγος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 2005. Ειδικεύθηκε στη Ψυχιατρική στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας, στο 424 ΓΣΝΕ καθώς και στην […]

Βικτωρία Ασκαρίδου

Ψυχολόγος

H Βικτώρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το Αμερικάνικο Κολλέγιο, σπούδασε ψυχολογία και έκανε πρακτική στο Δημόσιο ψυχιατρείο και σε μια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική. Έπειτα από χρόνια […]

Στέλλα Κολυβοπούλου

Ψυχολόγος

Η Στέλλα είναι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Κίνησης,με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ψυχαναλυτικές Μελέτες (Πανεπιστήμιο Goldsmith’s College, University of London, Ηνωμένο Βασίλειο), στην Ψυχοθεραπεία μέσω Κίνησης (Πανεπιστήμιο […]

Παναγιώτης Αθανάσης

Position: Ψυχολόγος
Phone: +302310325141

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 2005. Ειδικεύθηκε στη Ψυχιατρική στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας, στο 424 ΓΣΝΕ καθώς και στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν Παπαγεωργίου . Είναι υποψήφιος διδάκτωρ και επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική ΑΠΘ με ερευνητικό και διδακτικό έργο, ενώ συμμετέχει στο «Ιατρείο έγκαιρης παρέμβασης», όπου ασχολείται με ασθενείς σε πρώτο επεισόδιο ψύχωσης.

Η διδακτορική του διατριβή πραγματεύεται την επίδραση μιας ορμόνης της οξυτοκίνης ειδικά στους ασθενούς με σχιζοφρένεια, μια ορμόνη που όπως φαίνεται να επιδρά με πολύ ενδιαφέρον τρόπο στην κοινωνική συμπεριφορά και διαντίδραση.Διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου δέχεται ένα ευρύ φάσμα ασθενών, ανθρώπους με άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, κοινωνική φοβία, προβλήματα σχέσεων, ψυχωτικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές σε ασθενείς με σωματικά νοσήματα (χρόνιος πόνος, νεφροπαθείς, ογκολογικοί ασθενείς, αυτοάνοσα νοσήματα, νευρολογικές και νευροχειρουργικές παθήσεις) καθώς και Διαταραχές ύπνου. Συντάσσει ποικίλες γνωματεύσεις και ιατρικές βεβαιώσεις ενώ είναι πραγματογνώμονας Ψυχίατρος διερευνώντας την ικανότητα δικαιοπραξίας και την ψυχική κατάσταση ασθενών, ύστερα από σχετική απόφαση εισαγγελέα.

Μία εβδομάδα κάθε μήνα εργάζομαι ως Ψυχίατρος στο Medizinisches Zentrum Geissberg, στη Ζυρίχη, Ελβετία.Είναι τελειόφοιτος του Κέντρου Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ όπου εξειδικεύεται στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) ενώ έχει ασχοληθεί με τη Θεραπεία Σχημάτων και την Ενσυνειδητότητα. ( Mindfulness.)

Βικτωρία Ασκαρίδου

Position: Ψυχολόγος
Phone: +302310325141

H Βικτώρια γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το Αμερικάνικο Κολλέγιο, σπούδασε ψυχολογία και έκανε πρακτική στο Δημόσιο ψυχιατρείο και σε μια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική.

Έπειτα από χρόνια ,όντας μητέρα , εντάχθηκε σε ομάδες γονέων στο Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας όπου της προτάθηκε να κάνει εκπαίδευση για συντονίστρια αντλεριανών ομάδων. Μ’ αυτό τον τρόπο βρέθηκε να κάνει ομάδες γονέων και αυτογνωσίας στο Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας.

Στη συνέχεια της δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσει την εκπαίδευσή της σαν ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Ως ψυχοθεραπεύτρια Gestalt έκανε εθελοντισμό στις φυλακές και ατομικές θεραπείες στην ΧΕΝ για κακοποιημένες γυναίκες. Σήμερα, συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο Sandplay, για να αποκτήσει ακόμη ένα εργαλείο για την δουλειά της. Έχοντας τον δικό της επαγγελματικό χώρο, κάνει ατομικές συνεδρίες, ομάδες αυτογνωσίας ή ομάδες με συγκεκριμένο θέμα και σεμινάρια.

Η μέθοδος που δουλεύει είναι η θεραπεία Gestalt.
Αυτό θα πει, δουλεύουμε το “εδώ και τώρα”, αποδοχή του εαυτού μας και πηγαίνοντας μαζί με τις αντιστάσεις του ατόμου. Επιπρόσθετα , πλέον έχουν ενταχθεί στα εργαλεία της δουλειάς της και οι διάφορες φιγούρες από το Sandplay.

Στέλλα Κολυβοπούλου

Position: Ψυχολόγος
Phone: +302310325141

Η Στέλλα είναι Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Κίνησης,με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ψυχαναλυτικές Μελέτες (Πανεπιστήμιο Goldsmith’s College, University of London, Ηνωμένο Βασίλειο), στην Ψυχοθεραπεία μέσω Κίνησης (Πανεπιστήμιο Goldsmith’s College, University of London, Ηνωμένο Βασίλειο), πτυχίο Ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Middlesex, Ηνωμένο Βασίλειο) και δίπλωμα πάνω στην Εργοθεραπεία με κατεύθυνση Μουσικοθεραπείας (Πανεπιστήμιο Middlesex, Ηνωμένο Βασίλειο).

Έχει δουλέψει για 4 χρόνια ως εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Κίνησης στην γενική και ειδική αγωγή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λονδίνο και σε ψυχιατρική κλινική του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα τελευταία 7 χρόνια ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και στη Βέροια ως Ψυχολόγος και ως Ψυχοθεραπεύτρια μέσω Κίνησης με ενήλικες και παιδιά σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Το 2009 συμμετείχε στη Διεπιστημονική Ομάδα της Μονάδας Εφήβων, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκης μέσω επιδοτούμενου προγράμματος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Από το 2010 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της συγκεκριμένης Μονάδας. Διδάσκει και συμμετέχει σε σεμινάρια της Εταιρείας Αρωγής Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικής Στήριξης, Εκπαίδευσης και Δημιουργίας “Ψυχολογία – Τέχνη” στη Θεσσαλονίκη.

 

Επισκεφθείτε μας σήμερα

Κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού!
Share This
X